Sunday, January 11, 2009

Takpa... Aku Tunggu 21hb...

lani... aku dok hangat nih!

dah 800 lebih orang...budak budak...mak mak budak....bapak bapak budak..

berapa lagi depa nak bunuh...? aku heranlah macam mana hati orang boleh jadi hitam sampai macam tuh...

aku terbaca... mangkuk hayun kat dalam paper yang bawah ni kata.. dia nak amik tidakan dan-dan la... lepaih dia amik pangkat dia...
takpa... aku tunggu... aku bagi hang sehari lepaih tu kat dia... aku nak tengok dia buat apa...kalau dia tak buat apa pun.. aku tak boleh nak buat apa jugak la kan...huhuhu... ni sedeh ni...

awatlah dunia takut kat depa?

yang aku nak gelak(sakit hati).. mangkaq ni sorang... dia boleh suruh kita tulih surat pulak.. hang yang ada pangkat nak buat apa? hang tak boleh nak hantaq tentera hang? awat? hang takut kalau tentera hang pi sana... sini takdak orang nak jaga kereta hang kah? aidea lein tak dak kah...?

sudahla... aku tak mau nak cakap apa... cakap pun tak guna... yang ada kuasa pun dok jadi tikuih!
tambah pulak orang macam aku ni....

apa pun... aku dah tolong doa... hangpa dah tolong doa belom????

Obama says won't delay on Mideast issue- the star
WASHINGTON (Reuters) - Barack Obama will begin the search for Middle East peace immediately on becoming president and the Gaza conflict only underscored his determination to become involved early, he said in remarks broadcast on Sunday.
During his presidential campaign, Obama said both President George W. Bush and former President Bill Clinton waited too long to work vigorously to broker a peace between the Israelis and Palestinians.
U.S. President-elect Barack Obama makes a speech on the economy at George Mason University in Fairfax, Virginia in this January 8, 2009 file photo. (REUTERS/Jim Young)
On the ABC News show "This Week with George Stephanopoulos," Obama said it would be important to begin the effort early.
"The reason it's so important for the United States to be engaged and involved immediately, not waiting until the end of their term, is because working through the politics of this requires a third party that everybody has confidence (in), wants to see a fair and just outcome," he said.
Obama, who takes over from President George W. Bush on Jan. 20, has refused to make any lengthy comments on the violence in Gaza, where more than 800 Palestinians have been killed in the 16-day Israeli offensive to suppress rocket fire against its citizens by the militant group Hamas. Thirteen Israelis have been killed.
Obama said the deaths of civilians on both the Palestinian and Israeli side were "heartbreaking."
"And obviously what that does is it makes me much more determined to try to break a deadlock that has gone on for decades now," he said.


cabaikering...yang sedeh...

10 comments:

Luth Textile said...

kak..
boleh je nak jumpa..
kak dok bz je..mana ada masa kan?

DrSam said...

tak tahu dah nak cakap apa. rasa mual dan jijik. hanya doa dapat kita panjangkan semoga saudara seagama kita lepas dari dizalimi segera.

only me ^erien'z^ said...

benci!!!!!

MariaFaizal said...

The ARABs themselves should do something about this! We've been praying all these years for our fellow brothers/sisters to be freed from Zionists claws.But the ARABs? They just need to stop the OIL supply to States!That's all!F*#@%$G bunch of filthy rich ARAB idiots!!! Anyone can think of why these ARABs so intimidated by USA/Israel?

Monkey D Luffy said...

israel memang kejam

kak ja said...

Kja nampak setakat ni walau siapa pun yg jd presiden depa, sama saja.. Tp tak taulah kot nak jd habuan, presiden kali ni berlain skit.. Kita wait n see je lah..

TuN TeJa said...

kita sebagai rakyat biasa, hanya mampu berdoa...

biasa la..yg takut tu..suma hanjing2 dorang je...

CaBaiKeRinG said...

heran aku... teddy bear tak muncui muncui lagi nih!

mesti dia dah terbang pi Palestin nih!

anaiz said...

i hate israel..
buduh punya bangsa. patut ko kena tembak sampai hancur. ko jaga la balasan allah..!!

anaiz mood : marah, hati panas menggelegak..

adie-ishmael said...

siapa pun jadi President Amerika adalah sekutu Yahudi...tak payah harap apa2! Al Kufru millatun wahidah(Kekafiran itu adalah agama yang satu,samaada dia Kristian ker,Yahudi ker,Hindu ker,Buddha ker)itu hakikat...yang kita tak bersatu tu kenapa...kadang kala ada boleh berpeluk peluk dengan orang Kafir,tetapi dengan orang Islam bermati matian kelahi dan jatuh menjatuh...