Friday, January 30, 2009

Apa Akan Hangpa Buat

Apa akan hangpa buat...

kalau hangpa penat sangat kerja satu hari suntuk...?


kalau hagpa takdak idea na belog..?


kalau hangpa dah sakit tengkok tengok komputer...?


kalau rumah hangpa dah senyap dimana semua orang dah tergolek terlena...?

kalau jam di dinding yang dah berkarat tunjuk la ni pukui 1.30am...?




tau aku buat apa???
.


.


.
.
.

aku tidoq la... apa lagi... selamat malam....

err...mintak maap..gambaq lucah sikit....tapi ni bukan aku..

cabaikering...

21 comments:

amirul said...

Salam...
Tidoq je la... pasti lena selepa kepenatan...

MariaFaizal said...

Kalau x boleh lena jugak?

heheh..

My granny selalu suruh recite Quran & solat tahajjud waktu mcm nih, but kalau RED DOT?

"Apa Akan Hangpa Buat?"

Jadilah mcm I, start bloghopping *grin*

little lady~ said...

hehe...
lucah btol gmbar,,,
18 sx..censor..
hehe

Marzalina said...

tidoq la...syokkan kalau dapat tidoq puas2...tapi kalau takleh lena jugak...bagun ajer buat solat tahjud ok dak? hehehe

MaDihays{Ida} said...

hik3...
awat sensored nih

Monkey D Luffy said...

study time bogel tu lagi cepat masuk ker? hahaha

CaBaiKeRinG said...

amirul... memang kena tidoq pun..

maria...sakit tengkok semalam dear

little lady.. hang dah 18tahun kan?huhu

intan...oklah tu... semalam aku pi usm..hantaq barang kat orang usm..

mahdiya...ampun...sekali sekala..

monyet! hang toksah dok cuba kat rumah!

MaDihays{Ida} said...

monkey,
tu study style free and easy kot..

Diamilikku said...

agree with kak maria...
bloghopping ahhh

kuIna Jentayutiara said...

zzzzzz part of my hoby... manyak syiok oooo...

Mimi's @ Mayonnaise said...

Bestnya tidoq..
mimpi apa tu nooOoo..??

Klau nak mimpi cupcakes?? cuba masuk blog nie..

http://sweetheartstories.blogspot.com

ni my personal blog:

http://mayonnaise-stories.blogspot.com

mebby a.k.a ezza said...

hhhuhuuhu..samalah kita...CK jom tidoq...

*SiRibenMerah said...

baru bgn tidoq.. hehehe =)

adaliciOus said...

baca al-quran. dadada =)

anaiz said...

wow seksi nyer. ingat kak CK. hehe..
purse dah dapat dah. pakai dah pun. segak tak kiraaa la.. :)

CaBaiKeRinG said...

bila ramai ramia dah komen... aku jadi seronok.. sampai tak reti nak jawab da..

apa pun lani aku tau.. hangpa semua memang gatai!

bila aku post gambaq kotoq sikit...berebut hangpa nak komen noh!?!

wakakkaka

cabaikering

hidup juaimurah.blogspot.com

PeZaL H.E.O said...

ek eleh entah entah ni hang kan cabai...cover line plak....he he lawak ja bro

iEn said...

uyooo.. gambaq tu hang kaa tu... (sambil tutup mata) hehehe

DrSam said...

kalau dah terlajak waktu anjal tidor 10pm. terus tak mengantuk. masalah juga tu, mula le mengaban tekan channel kat TV atau ulang tengok DVD/CD yang dah berapa kali tengok.

gambar foto - itulah sebenarnya kesan-kesan negatif jika anda jadi blogger tegar. kalau tak tertidor depan PC atau lupa makan minum, hatta pakaian pun boleh lupa juga. AWAS!

Shumierain said...

Salam ziarah..

little lady~ said...

hehe drsam,,,
coverline kak ck..
kih8
sian budak 2
xpasal2 jd mgse keganasan,,,