Monday, January 26, 2009

Semua Orang Kena Tengok Posting Nih

Tadi pagi aku dok tulih pasai orang takdak keja kan?

Hangpa perasan dak aku macam tak lawak langsung sikit hari ni?

Ada pasai dia... Aku lani kan takdak kerja... Bila takdak kerja... Aku jadi boring...

Bila boring...aku ni lebih kurang mai tu la... tak dak mood nak buat lawak...

Kesian kat aku...

Tapi tadi... Aku terhantuk kepala kat pokok nyok... Pokok nyok tu melekuk ja... takdak apa pun..

Tapi aku ni ha.... Aku dapat penurun!!!!

Nih! Toksah dok lebeh lebeh... hang ingat aku ni kami penurun bomoh ka?

Aku dapat penurun ni... bisnes baru.... macam ni.. lani zaman ekonomi meleset.. orang takdak duit.. nak beli barang baru pun mahai... ada pulak yang nak buang barang yang lama tapi elok lagi... kan baguih kalau juai suka sama suka lepaih tu jaga alam sekitaq kita sekali????!!!!

Aku baru bukak blog baru... www.juaimurah.blogspot.com !!

Tu dia... hangpa ingat kat penang road saja ada juaimurah?! hahaha

Macam ni... konsep kedai aku... aku juai barang seken hen...

Hangpa support aku wokeh??!! Macam mana nak support? Senang saja
1. hangpa beli barang kat situ..
2. hangpa tolong link url ni lepaih tu tolong rekemen kat kawan kawan sepupu sepapat sepapan hangpa...
3. hangpa tolong beli barang kat mak hagpa dari kedai aku....

Mailah jengok www.juaimurah.blogspot.com

timakasih...
cabaikering...

10 comments:

Monkey D Luffy said...

baguslah buat bisnes... aku akan buat link kat blog aku

Soleh said...

Sempoi la, teknik ni...mcm Car Boot Sale... Klu ko buat jualan secara menyeluruh kat depan umah ko mcm Car Boot Sale, gitau kat kami semua, boleh kami shopping

CaBaiKeRinG said...

monyet... tima kasih! hang ni memang beik... kalau hang beli barang aku bagi kat gepren hang.. mesti dia sayang lagi kat hang!

soleh... saya tak dak depan rumah.. duduk flat ja... huhu

Faisal Admar said...

sempat lagik buat biz ye hehe

anaiz said...

wah kak CB,
baguih la skrg nih. zaman2 takdak keja, leh buat bisnes lagi. takpa ada barang saya berkenan, saya habaq noo..

CaBaiKeRinG said...

faisal.. survivor la...

anaiz... thank.. beg lv tu u punya okeh!

MariaFaizal said...

Oh my...about a week I was out of 'connection' , I already missed out plenty of your updates.

And, now your new biz!

I want, I want the Nursery Rhymes books - all 5!

We'll make arrangement then?

@LiYaNNuaR said...

fuh... byk nyo cabaikeringgg... hohoho... salam kenal...

CaBaiKeRinG said...

dear maria!

hehe... see how survival can be?!

thanks for your support. will keep the books for you n deliver it on 13th maybe?

Luth Textile said...

apa pulak dahhhh