Friday, January 16, 2009

Hari Ni...

Hari ni aku ingat tak mau post apa apa pun dalam belog ni..
Dah bowring la pulak....Bukan aku yang borink... Hangpa yang borink...

Aku rasa macam dah lama sangat aku berbelog nih... dah banyak postal... (saja aku guna perkataan postal untuk bagi penghormatan kat tuan posmen yang berjasa)

Ya... aku rasa macam nak berlagak sat... nak siru sat....nak ranggi sat... nak juwah sat...
Ya... teruihkan meluat kat aku...

Lepaih tu... aku tengok balik... posting aku yang pirst skali...

La... 24 nov 2008 lapan baru ni ja beranak belog nih... Pantang pun belum lepaih lagi!.. CEH!!!
Pantang belog baru baru beranak ni 54 hari... bukan 44 hari... jadi tak payah dok tunjuk terer kata aku tak reti keyra!

Jadi aku kena teruihkan mempostal....

Tima kasih...Selamat Membaca... Membaca Jambatan Ilmu... Walaupun Baca Menda Merapu..

ps - tahniah kat ezzati pasai berjaya tak menang adiah kerana menjadi pollower yang ke 30...

cabaikering...

11 comments:

Monkey D Luffy said...

baru aku tauuuuuuuuuu.. 54 hari rupanya. hahaha

MariaFaizal said...

Oh wow..ada confinement rupanya.I bersalin pun tak pantang you! :)
Have a great weekend.
Still in the mood of celebration eh?

mebby a.k.a ezza said...

wahhh lau cbaikering xmo posting lagi kita pong nk stop gaks lew...ekekeke...mana boleh kan kata pemblogger tegar hhheheh chaiyok2..xmo stop na..

Weed and Bandages said...

amboi cabaiiiiiiiiii... hangggg.. hang merajuk ka hapa wehhhh.. jangan la lagu tuhh..ka hang saja buat buat tektik..

:D

Sedingin Salju said...

Makcik, cari marka kat saya bolehkah?

DrSam said...

salam,

saya pun budak baru bertatih. sama-sama kita berjalan dan berlari.

teruskan menulis.

CaBaiKeRinG said...

monyet... kata tima kasih... dapat belajaq dari CK...

maria... tak pantang pun bleh lawa mcm tu kah?

mebby... hang pun jgn setop tau!

ms weed... pandai hang teka..hik hik hik..

teddy bear... hang ni krek la...

sam... ok... nanti u lari laju jangan tinggai daku kat belakang plak...

huhuhuu

anaiz said...

kak CB,
berblog ada pantang ka? hehe..
mari bersama-sama kita memajukan industri berblogging. teruskan menulis kak CB. ewah..!!

yong said...

re: salam kenal juga cabai kering..

berminat buat menantu???

hehehehee

CaBaiKeRinG said...

anaiz... nak kekai canthek... kenalah... huhuhu

kak yong... mau lah! comei menantu macam chem tuh...
takut chem tak sudi la... ahahha

little lady~ said...

salam kak cabaikering...

haih xde la...
blog adeq blog budak2 je...
sesaje tulis..
mcm akak gak ar..
tlih ape yg kite duk nengok ari2...
tp kite xberani nk tulih yg sensitif sket...
takut nnti pakat mai serang blog kite..
huhu~
ala kadar je la..hehe...

sy da follow blog akak...
nnti sy masukkn dlm darlink sy..
hehe...
mekasih sbb drop by blog sy..

salam ukhuwwah dr little lady~