Wednesday, January 21, 2009

Aku Dah Tau Sapa Dia...?

Aku dah kata..

Aku memang terer...

Huhuhuh Hahahahha Hehehehhee Hohohohoho Hihihihihii.....
Dah 3 hari aku tak tidoq tak makan.. tak pi panchoq.. tak basuh gigi.. tak basuh kein...
Semuanya pasai siasatan aku yang belum aku dapat jawapan dia...
Lani aku dah dapat... Alhamdulillah..tima kasih aku ucapkan kat bantai aku...tak lupa jugak katei aku...

Hangpa dah tau ka belum? Mesti hangpa tak tau punya....

Takpa... tak payah susah hati... Aku dah tau dah sapa dia....

Sapa itu Uncle Hussein....?????
Aku ulangi soalan aku dalam bahasa malaya... Sapa tu pak cik hussein?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.



Laa... Barrack Hussein Obama rupanya...

Welcome On board New Hope.... Incase hang terbaca belog aku yang penuh cabai nih! Hikhikhik..

p/s - muka dia ada iraih SallehYaacob seket kan? kan? kan?

cabaikering...

12 comments:

DrSam said...

aku pun baru tau. Uncle Hussein stag night party sampai USD150 juta.

MariaFaizal said...

Martin Luther King with his historical great poem "I Have A Dream....."

Jan 21st, 2009 Wed : 1 of his dreams came true wz this 'Uncle Hussein' sworn in as the 44th States' President!

Oh wow!DrSam, the party cost that much!!! What a waste.....

I'm still thinking about our fellow bros & sisters' fate ,fighting for their lives & dignity. While, this 'Uncle Hussein' celebrating his success with the said cost!

Monkey D Luffy said...

hahaha... nama dia ada hussein ker? bukan saddamm hussein?

CaBaiKeRinG said...

well..

usd150 juta tu... bagi diorang takdak apa lah kot...

hopefully lepaih ni adalah dia buat keputusan yang sehebat ucapan dia semalam...

monyet.. nama tengah dia memang hussein...

kak ja said...

uncle hussein ka, salih yaakob ka, tetaplah George Clooney gak yg menjadi pojaan atiku... hahaha..

*SiRibenMerah said...

hahahaha.. betoi2..
psstttt~ sapa yg habaq kat kak cabai neh?? alahaiii.. pecah rahsia depa..=P

MaDihays{Ida} said...

tq sbb dtg melawat sy, sy link akk ea,
en. obama nie.. no comment la, kita wait and see, dia cakap serupa bikin atau meneruskan legasi bush yg haprak dan bakal2 di baling kasut atau tidak.. ekekek..

bUlaLa said...

you got award from me. check it out :)

mierabun said...

hah!
ada gk r cm salih yaakob
hihihi

rerama salju said...

kakakakkaka,
skrg aku pon dah tau,Tq ya CK pasai kongsi jawapan ni ggn we ols sumer

Afiq said...

cheit...
wat saspens ja....
oh..sebelum terlupa...
salam perkenalan!!!!

nurul said...

hampeh toi... ingatkan kumpulan met uncle hussien... rupanya obama... :)oh nurul tertipu...