Thursday, January 22, 2009

Anugerah.... Wakahkahkahkah... Aku terima saja la...


Ada satu budak ni... dia ni comei... nama dia pelek... cikimistry... Apa merapu merana la nama budak budak lani...?!@!@!?!!

Dia ni.. aku tak tau apa dia buta ka pekak... bukan apa... hangpa ada ka boleh rasa aku ni comei????

Wakakaka... kalau bagi award duet lein la kan.. ni boleh ka dia bagi award 'cuteblogger'?????!!

Heran? Aku pun heran jugak... aku tak tau la cabai yang mana kat header aku comei kat mata cikimistry nih! hahahhahah

Lagi satu yang comei nya... bagi award lepaih tu aku kena jawap soalan pulak... macam ni pun bagi award kah? Tapi aku anggap jawap soalan ni macam bagi ucapan la...

Hahaha...

Sokalan dia...

Q : sape2 yg dapat award ni kne tulis 10 fun facts psl diri dya.. (jangan tensen tengok ejaan dia...dia dok tengah belajaq lagi....

1. Aku hijou masa kecik..
2. Aku merah masa muda..
3. Aku berkedut masa tua...
4. Aku kering masa kena jemoq kat bawah matahari...
5. Aku boleh bagi orang pedih mata...
6. Aku boleh bagi orang putih jadi merah...
7. Aku pedaih kalau hangpa belacan takdak...
8. Aku boleh tahan lama...
9. Aku takdak...sambai pun takdak la..
10. Nak cari aku senang saja... pi TESCO merata rata depa sepah.....juai murah.... uwaaaaaaaaaa!

Alhamdulillah... fun kan? Suka kan? Baguihlah lani hagpa dah tau pasai aku...

Lani aku malaih nak pikiaq banyak... sapa yang nak kena award ni... aku tengah beringhuih nih! Demam... kesian kat aku...

Maka aku rasa aku sorang sajalah yang layak dapat award nih! Tima kasih cikimistry !
Okeh babai... aku nak pi pekena ubat kuning kecik yang boleh bagi aku mengantuk malam ni...

cabaikering.. yang comei...

9 comments:

Sedingin Salju said...

Oh gitu no? Bagus tu.

Ok bye bye. Tengah tunggu orang p beli nasi kandaq.

MariaFaizal said...

Congrates CK, dpt anugerah cutestblogger. Sapa ckp Cik CK x cute?

Kalau 'dia' (cek x tau nak pronounce nama dia :) tengok munchkins Cik CK lagi la....rasa, x jwb questions pun tak pa, dah deserve dpt award nih, kan...

Kisses & hugs to the boys (yg budak2 saja naa, heheh)

*Mai S.Alam boleh call/sms me 013-3387522. SMS la nih pun tak pa.

**But one thing lagi nanti I update you, probably I akan pi Berlin dgn hubby middle Feb for a week. Hopefully, if 'dan' Cik CK sampai awai buleh singgah rumah kot ?

Marzalina said...

kak cabai kering...mmg pandai hang jawab tag noo...aku siap gelak guling2 kat depan pc ni hehehe

*SiRibenMerah said...

wahhhh.. saket jugak dia.. sama la kita kne telan ubat kecik kuning tuh.. lena di ulik mayang..wahhhh.. ehhh, get well soon sis..=)

pearlEJ said...

wakakakaka... mangkaq laa hang nih wehhh... adoihhlaa...

~*PuTeRi^HaiFaNuRi*~ said...

thx 4 viewing me.. =)

CaBaiKeRinG said...

sedingin salju... harap hang kenyanglah makan..

maria.. tankiu... huhuhu...

intan.. kalua hang habaq awai awai.. aku bagi hang guling rempah sekali!!

CaBaiKeRinG said...

riben - dah beik dah pun riben.. tima kasih tolong doa..

ej - huhu...

putri - sama sama.. mai lagi lain kali...

eya said...

Salam..name yg pedas..hehe..slm ziarah.