Saturday, February 28, 2009

Kalau Takdak Idea..Teg Diri Sendiri!

aku nak tulih dari hari tu lagi.. tapi lagi aku tak banyak idea.. apa jadi tak tau... tak tau la.. mungkin pasai aku dok pening kepala tengok orang begaduh kat parlimen kot.. tak pun aku pening kepala tengok gambaq adun mangsa bogei.... wuhuhuhu... kalau dah dok buat perangai tak elok... tak kawin buat dosa... dengan orang yang hangpa tak dak ikatan... jangan dok kata jadi mangsa la....

makanya... kerana aku takdak aidea...aku nak jugak jawab teg populer yang hangat hangit kat market lani.... aku sebenaqnya tak kena tag dengan sapa sapa pun.. aku teg diri aku sendiri! mwahahahhahaha!

1. What is your name : Cabaikering nama diberi... orangnya canthek tak terperi...hihihi
2.A four letter word : Cili
3.A boy's name : Chin Chai - budak ni cina okeh?
4.A girl's name : Chenohong Cheneheng - budak ni orang vietnam...
5.An occupation : Cikgu Sejarah - sumpah aku ni bodo dalam sejarah!
6.A color : Comot - kaler yang aku dapat bila anak aku buat kerja sekolah art dia..
7.Something you'll wear: Cccccooolllliii....eeeei! malu!
8. A food : Cokodok
9. Something found in the bathroom: Cicak
10. A place : Chille
11. A reason for being late : Curi tudung kakak aku perlukan masa yang banyak!
12. Something you'd shout : Chiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......ken!
13. A movie title : CabaiKering the mobie - out 2020
14. Something you drink : Cendoi
15. A musical group : Cili Padi - sebenaqnya nama asai depa Padi... tapi aku lagi suka bagi nama ni kat depa...
16. An animal : cakcing..
17. A street name : CabaiKering Lane - jalan ni on the way dari balkoni aku pi ke dapoq...
18. A type of car : Chomel... nama baru van perodua.. tak boleh release lagi... chommei sangat
19. Title of a song : Can Mali Can Hoi Hoi! Hangpa boleh ingat lagu nih? huhu

okeh.. macam ni... aku betoi betoi tak tau hujung pangkai teg ni.... tajuk dia hapa pun aku tak tau...undang undang dia pun aku tak tau.. tujuan dia pun aku taktau... maka... terimalah aku seadanya.... tima kasih!

oh ya... aku lupa... aku nak teg semua orang yang pakai cermin mata dan follow belog ini.. terima kasih

cabaikering...

14 comments:

MariaFaizal said...

So Creative! Out of the box !
So Cute !
Cheers

Shumierain said...

okeh ape kalu tag diri sendri..lambat nar nak harap org tag kita..

genius la answer semua mula word C

Sedingin Salju said...

Wah, angkat diri sendiri no? Tak apalah, ok tu.

WaNieY said...

haha.. kak ni lawak btui la.. semua jawapan start dr C..hehe.. C for cabaikering..=)

CaBaiKeRinG said...

maria... hehe... tankiu!

shu - welcam to the belog

ss - hang jangan jeles okeh?

waniey... salah la... c for cantik! heheehe...sila muntah

DrSam said...

memang kelakau lah you CK. Tak sempat pula hari nak bercerita panjang. Hantar wakil aja :)

Nasib baik saya pakai contact lense masa baca entri ni...kira terlepas no!

*SiRibenMerah said...

hahahaha...
saje je pekena org yek..
wakakaka..
Sis, pe habaq??

CaBaiKeRinG said...

sam... i ni pemalulah! wakakaka!

riben.. kabaq tak beik la.. merajuk hang tak mai jumpa kemarin!

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiii mcam nih pon muleh eik...?
tag sendirik?

EL MARIACHI said...

salam...
keulu keilior...layar punya layar dah samapai ke penang pulak teman...apa kabo...?

temana nak nanya...macamamana nak tag nama kita?

CaBaiKeRinG said...

dj... malaysia boleh!

el mariachi - senang ja... angkat tangan.. bagitau cikgu.. saya nak tag diri sendiri... selesai!

kakpiah said...

wakakaka!!
lawak la hang nih..

sib baik aku tak pakai cermin mata..
larikk larikkk...

limaumaniss said...

ala cian nye tag diri sendiri...meh aku tag hang...hahah...hang dah kena tag walopon aku x berapa nk kena kenai hang...haha...

::::All!n:::: said...

alamak allin pakai cermin mata..nk kena jwb la ea?
sat2 naa...nanti allin jwb abis..kui3..lawak la akak neh...