Wednesday, February 18, 2009

Apa Akibat Jantan Pukui Pompuan

  • pompuan tu sakit hati

  • pompuan tu sakit jiwa aka jadi gila

  • pompuan tu sakit badan

  • anak anak dapat tekanan

  • anak anak jadi tak tentu hala

  • jantan tu tak akan dihormati

  • jantan tu akan dibenci

  • dan yang paling penting... bila jantan pukui pompuan... aku rugi duit tiket air asia aku.. pasai konsert pompuan tu kena kansel!!!!


ceh! buat rugi ja duit aku!


cabaikering...

14 comments:

*SiRibenMerah said...

hehehe.. hahahahaha..
sabarrrrrrrrrrr~
ada hikmahnye tuh =P~

Sedingin Salju said...

Wah, bagoih cerita hang no?

DrSam said...

jangan kensel tiket tu. Balun je :)

IdaShah said...

cian rihanna kena pukul

CaBaiKeRinG said...

riben. hehe.. actually i memang tak leh pi pun... takkan lah kan.. after what happened to my dad... tapi saja je... memang not right la lelaki pukui perempuan kan??

teddybear.. paham ka?

sam.. we are going to meet right???

ida... tue la.. heheh tapi dia pun samseng kot..

Diamilikku said...

kan...sangat rugi..kalau duit tu bagi kat saya pun takpa...hahahahahhaha...

MariaFaizal said...

There are some friends from Sabah & Sarawak yg have the same frustrations!

End up having re-union in some happening places here in KL :)

Diaorg tgh bengang sampai Facebook guna profanities towards Chris Brown to the MAX!

Cheers CK!

*pil.tahan.sakit* said...

tuka plan mai kl p jalan2 shopping sakan laa..

hotcocoa said...

laa..ingat nak pi betul2 tadikk. tu la jantan tu, kecik2 dah samseng

arep said...

TU BARU TIKET KONSERT.. TIKET FLIGHT DATANG JAUH2 CAM NER???

Monkey D Luffy said...

dah beli kena ler guna... tp buat ler plan lain plak

Naddiea said...

CK,don't worry next time mesti akak Rin ni datang M'sia balik.tp make sure taim tu dia dh brake off ngan si mamat Chris Brown tu.apa la punya lelaki.cit!!!

MaDihays{Ida} said...

kuakuakua, ingat ape la tadik..
apa kes? tu pasal org pompuan kne belajar ilmu pertahankan diri, biar sama2 sakit..

~ gyena~ said...

tak patut...tak patut