Tuesday, February 3, 2009

Kepada Jiejah pollower belog yang ke 54!

Aku dok tunggu... sejak 3 hari lepaih... sapa lagi nak tambahkan koleksi pollower beloh nih!

Aku bosan tengok angka 53 dari hari tu...

Aku pun buatla plan nak bagi surprise kat orang yang jadi pollower aku yang ke 54!

Maka aku pun pi tengok belog dia... hangpa tau dia cerita pasai apa?

Dia dok kalut cerita pasai pijak duit!

Wakaka...memang hang pijak duit...duit pijak...tak kesahlah yang mana satu..

Cik Jiejah... dengan ni..aku anugerahkan hang lima ringgit empat kupang diskaun bila hang shopping kat kedai ni! Takdak tipu harga punya! Pasai hantaq barang toksah susah hati..aku memang nak pi duduk kat Carlton Holiday...21 haribulan ni

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHA...seghonok pulak bagi orang adiah ni.. macam la aku kaya kan? Insyaallah... Selalamat bershoppin cik Jiejah

ps - gambaq tak boleh nak bubuh.. pc selow macam seepuut barbie...

cabaikering...

11 comments:

MariaFaizal said...

Oh sungguh bertuah cik Jiejah kita, heheh...

CK, please pick up some AWARDS from my blog dear :)

Nite2

CaBaiKeRinG said...

alamak.. jiejah u dah jadi follower yang ke 53 saja plak.. ada orang yang dah borink tengok posting cabaikering dan lari...huhuhu

maria...okie...later....thanks dear!

jiejah d'blogger said...

waaaaaaaaaaaaa HADIAH kene tarik balik kaaa ??
huwaaaaaa
huwaaaaaa
guling² nehhhh huwaaaaaaaa

anaiz said...

kak CK,
nak diskaun gak. mana aci...
hehehe..!!

eh, baru baca komen plak. lor diskaun dah kena tarik balik ker? macam tu pun ada kah? hahaha..

Sedingin Salju said...

Amboi, hebat hang meniaga no?

CaBaiKeRinG said...

jiejah...takpa... hadiah masih ada...cuma kurang sekupang! kekekkeke


anaiz...boleh...lein kali hang beli akak bagi..

teddy bear..cari makan...biasala

oyen said...

alaaa...
nak hadiah gak...

kak..blehka anda menolong diriku yg mempunyai masalah sosial ini...
uhuuu...

CaBaiKeRinG said...

oyen... boleh..

email mai kat rsd1003@gmail.com

apa apa nanti kita sembang

CaBaiKeRinG said...

oyen... boleh..

email mai kat rsd1003@gmail.com

apa apa nanti kita sembang

Faisal Admar said...

semakin femes la akak!!! hehehe tahniah

Monkey D Luffy said...

kalau aku tau dr awal!