Monday, February 23, 2009

Aku dah balik...

aku ronda merata... dari utara sampai selatan! tu dia! dari juai barang sampai makan kenduri... tu dia lagi!

saja aku nak menayang kat hampa.. aku jumpa dua orang hamba Allah yang sudi la nak tengok muka aku yang serba hodoh, serba hina ni... tima kasih la...
aku jugak nak ucap tima kasih kat cik maria kita yang sanggup bersusah payah beli kek cawan tulih CK kat aku... aku ingat kek tu cap Calvin Klein mula mula... huhuhuu
paih tu... tima kasih plak kat orang rumah dokter kita... kak zaida... beik hati dia bagi coklet kat anak aku... aku maseh simpan.. pasai aku nak pekena kat aku sorang tuh!

ni pertama kali aku tengok orang yang aku kenai melalui belog membelog nih... aku hingat... aku nanti jumpa dengan orang penang dulu... mana tau.. orang kolumpo seru dulu! huhuhu. secara kebetulan.. depa pun pirst time... sama sama rekod la kami...alhamdulillah.. pada penang aku pi shah alam.. makan tosei dengan roti canai jugak... kwang kwang kwang...

hero hero kami... dok syiok mein kat playground tesco shah alam

ni lah cik maria faizal yang comei..ayu..ramah...best! aku sayang hang maria... sapa yang lawa pakai tudung kuning tu wei???? yang kena lindung tu kak zaida yang sporting!ni la rupa betoi dokter sam.. konon letak gambaq model zaman 80an dalam belog dia kata dia kuruih.. hehehe..rupanya orang tinggi lampai... ni apa apek tu dok cerita sampai faizal dengan dr sam boleh tak perasan ada paparazzi nih?!


kenduri kawen.. selamat pengantin baru redzuan dengan fazilah.... kawen kat kelab shah alam...

tu sajalah dulu... yang lein esok kita cerita...

cabaikering...

16 comments:

DrSam said...

tima kasih no kerana Rose sudi berceloteh panjang kat kedai mamak tempoh hari. Meriah sungguh. Jauh nun datang dari Penang mai Kay El nih. Lain kali boleh jumpa lagi no. Kirim salam kat Adam.

Monkey D Luffy said...

enjoy sakan nampak... hehehe

MariaFaizal said...

Dear,
I nak import pics from your site, boleh? :)

And, my writings on our meet up will be at this
http://mariafaizal-homesweethome.blogspot.com/2009/02/my-first-ever-bloggers-meet-up.html

P/S:Hoping that we could meet up again. Hoping my hubby'll be in Penang again & again...You know how much I love the Island. If only the property prices aren't so high..:) Cheers!

CaBaiKeRinG said...

sam... thanks to you guys too... enjoyed talking to kak zaida.. hopefully she listens to me n maria n becomes a blogger soon!

monyet - jangan jeles bro! haah

maria - sure u lah u can.. hehe. im hoping for you guys to come down here jugak! nak bawak hangpa semua makan nasik kandaq!

*SiRibenMerah said...

ok..
i neh da jeles...
bila akak mau pujuk???
majok da nehhh..
majok....
majokkkkkk~

hahahaha.. best x jumpe kak maria?? best kan sembang ngan dia.. sampai leh terlupa bopa lama duduk sembang ngan dia.. mcm2 citer but of coz, sumenya adalah input yg berguna yg kuar dari mulut dia..
hope sgt I leh nyibuk join arituh.. tapi I faham.. I single lagi.. wakakakaka.. mana leh nyibuk2 kannn..
haipssssssss~

jiejah d'blogger said...

huwaaaaaaaaaaaaa awat x habaq nak mai .. tesco s.alam tu sekangkang kera jekkk dr rmh/opis aku tauuuu .

*SiRibenMerah said...

kak..
saya single.. mana la nk letak dah pic incik ensem tuh.. hurmmmmmmmm~

Diamilikku said...

ayoo...
apa cita nih???
CK jumpa sis maria dulu...
ish ish ish...
sangat tak adil ya..
cuba turun mai aloq setaq dulu...
baru naik pi shah alam sampai ke JB..

CaBaiKeRinG said...

riben... 28hb nih! heheheh

jiejah... betoi kah??? aku tak perasan lah!!! huhuu
takpa.. esok masih ada...

dia(bukan)milikku sayang oi... lama aku tak pi aloq setaq.... hangpa mailah penang... kita pi makan laksa huhuhu

kak ja said...

CK, bila nak mai SP? Kja pun tingin nk jumpa CK!!

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. best dpt jumpa blogger

CaBaiKeRinG said...

kak ja... kak ja la kena mai sini... ck nak belanja makan cendoi!

cute miut... memang best.. hehehe

syareena said...

best2 sya tumpang happy same la....

DrSam said...

FYI, my wife memang dah ada blog dia sendiri. dia tak bagitau ye? Mungkin nak buat saspen kot. Kalau Rose investigate ala-CSI mungkin boleh teka dari komen-komen kat blog saya :)

pssttt..psssttt...jangan bagitau dia, I bagi hint ni tau...

insan marhaen said...

best gak jumpa geng blogger sambil jalan-jalan cari makan yer. aku gak kesepian kat sini..he..hu..hu..

CaBaiKeRinG said...

syarena... bahagi mesti dikongsi bersama! hehe

sam.. tolonglah jangan panggil saya dengan nama tu! CK lah. hehehe

marhaen.. bila sepi.. hang baca ja belog merapu aku! huhuu