Saturday, March 28, 2009

Jam Bumi - Update Dari CKNN yang pantas macam kura kura



Kecoh pasai Earth Hour.... aku pun nak tunjukla macam mana orang Penang belah Bukit Jambui punya support... gambaq ataih ni amik dari belkoni aku... lampu terang bederang macam selalu jugak!
aku tengok blok flat lein kat rumah aku... kanan oke...
kiri pun oke...
tapi lampu parking depa tak off pun.. hikhikhik....
gambaq ataih ni....laluan tangga aku.. wakaka
yang bawah ni gambaq dapoq aku... lampu kecik kecik ni bukan bintang.. tapi pemandangan bukit jambui la pada tingkap dapoq...
lawa kan dapoq aku?!
tahniah untuk yang berjaya bergelap kemarin... yang lein tu... tak tengok tv ka? penat dr muzaffar shah buat promosi pasai kapai laju dia...
cabaikering...

12 comments:

deennasour said...

hah aku tutup segala.
kipas,lampu,laptop.
sbb sampai rumah aku terus tdo.
penat. tak sempat on apa2 dari petang sampai tgh malam2.
tau tau ja dah 12 tgh malam.

*SiRibenMerah said...

kami pon bergelap.. tapi si kecik melalak2... hehehehe... seb baik lepas tuh bukak lamou kul 9.30 dia da lena.. ahaks =P~

Dj Epoi said...

Adoiyaiiiiiiiiiii...

Jelous lah Gua....
Semalam Gua ader function....sampai jam 9 malam...

Gua ader gak hint kat kat event tuh!!! apakan dayooooooo gua makan gaji dan bertugas sajer beb!!!

huhuhuhuhuhu......diaorang tak off daaaaaaaaaa

Clap Buat Lu....dan orang2 Peneng

MariaFaizal said...

CK,
Ditto to you & all of us who has supported the Earth Hour. That's the least we can do to 'celebrate' this special day.

As for me, it's a good start for us to change our lifestyle that pretty much damaging to this earth.

Our next generations (in fact even now!),I'm afraid are to pay for our 'reckless' way of life :(

P/S: Even your ddin't produce 'flash' at the time? :D

Take care dear.

MariaFaizal said...

Correction :

Even your 'CAMERA' didn't produce flash at the time? :D

Sorry cK, missed out.

atromen said...

small effort with big impact.

Tahniah rakyat Malaysia! Tahniah Dunia!

Sedingin Salju said...

Ha, Ss sentiasa earth our. Bilik Ss tak pernahnya bukak lampu. Buat apa nak buka lampu? Skrin komputer pun tak pernah dibuka oleh Ss kecuali kalau ada techniction yang datang.

Marzalina said...

sila amek award kat blog aku naa..hehe

PeZaL H.E.O said...

bagusla orang orang penang nih.....aku pun tutup lampu keta aku masa bawa atas jalan, nasib baik takkena saman...!!!!

kin said...

uik, leh join wonderpet ni..
"ape yg penting, kerjaaasama!"
salam singgah..^_^

lea said...

gelap gelita seyh...!!!

DrSam said...

bergelap juga hari tu. yang baik kita sokong aja.

Tahniah Malaysia!