Tuesday, March 10, 2009

Awat Aku Tak Update Selalu Dah La Ni???

Mesti ada mami mami jarum..bapak bapak benang yang dok heran.. awat cabai kering ni dok diam saja la ni??

Mungkinkah...

Dia takdak aidea??????
Dia takdak masa??????
Dia dah borink dengan benda belog ni?????
Dia dah bosan nak tulih pasai orang pun bosan nak baca??????
Dia dah merajuk pasai takdak orang hantaq hadiah kat kuching dia?????
Dia sebok nak kawen????? Huiks!
Dia dah mula ada belog lein yang rahsia?????
Dia kuat bisnes sampai lupa nak bagi belog ni makan?????
Dia balik indon????? Wakakak
Dia sebok tolong Obama mentadbir Amerika??????
Dia dok sebok bergaduh mintak balik duit tiket konsert Rihanna RM680 tak dapat dapat lagi?????
Dia sebok nak pi merantau lagi?????
Dia sebok pi sekolah.. nak amik spm?????

Awat???
Awaaat???
AAwaaaaattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt???

Sebenaqnya bukan apa.... saja ja dia...takdak duwet nak pi cyber kopi......

cabaikering...

14 comments:

*SiRibenMerah said...

pasang tenet kat umah je la akak..
hehehehehehe...
boleh bertenet 24 jam sampai mata lebam.. =P~

Monkey D Luffy said...

kekekeke... kat penang ada mamak wifi apa... pekena teh tarik... kina on9 2 jam...

p/s: cam aku le

Marzalina said...

uikss...lawak lah hang ni kak ooiii..aku pon berbelog kat opis ja..kalau opis tutup tak berbelog lah aku.

Dj Epoi said...

Gi la pasang Khemah kat KOPTIAM tak Pon Kedai mamak yang ada Wi-5 hehehhehe

CAHAYA said...

tiket rihanna rm680? serius?

CaBaiKeRinG said...

riben... boleh sponsor?

monyet... nak bawak komputer gedabak aku pi mamak ka?

ina - huhu..betoi.. aku asa kalau ofis semua ban.. memang blogspot tutup kedai..

dj - dok tengah cai khemah ni. kuikuikui

cahaya - serious hang! tapi 2 tiket la.. wakakaaka

DrSam said...

mai bercyber kopi kat sini pula...

MaDihays{Ida} said...

haha! tiket rihanna ooo.. tiket rihanna oi!
bapak mahal giler!!

TokMudim said...

Seronok guna Wireless Broadband..

Say No to "Oral Sex". Respect Your Wife.

Sedingin Salju said...

Eh CK, hang bukan ada tenet kat rumahkah?

kak ja said...

Tak boleh update ev day, sesekali pun jadilah..At least we know that u r ok..

lompatkataklompat said...

pg pasang tenet kat umah~

Rantong said...

Atau mungkin kena tangkap dek polis pasal blog hasut keganasan politik... pi cari kat mana2 lokap.. ikh..ikh..ikh

View Profile: Rantong™

Sedingin Salju said...

Ini Ck takkan tulis politik encik.