Saturday, March 21, 2009

Jom Shopping....Armenian Street

Tak ada apa yang patut kita buang... semua boleh diguna pakai..
Aku rasa yang ni la motto depa kat bawah ni..
Maapla.. aku nak update 2 hari lepaih tapi aku beezee..
Aku ada pi Armenian Street baru ni
Lorong ni off Carnavon Street kat Penang
Kami pi Jetty.. masa nak balik terperasan ramai orang.. apa lagi aku dengan penuh kepoh pun joinla... rupanya ada lagi satu rodwok kat sini aka 'flea market' kalau nak bagi glamer...
lawak jugak.. apa pun ada... aku rasa tesco giant kalau sambung dua dua pun kalau dengan depa ni.. wakakaka
apa pun.. jom kita roll tengok gambaq...

pampers sampel pun ada...

jam tangan main sepah ja..

salah satu sudut...

aik.. mamat badan besaq ni ada lagi enterpremm?

pilihla labu...
paling lawak.... t shirt ni harga Seringgit Satu... pun takdak orang beli.. wakaka

sapa nak raya boleh beli kertein..baju.. pinggan mangkuk..

kedai ni pro sikit.. kemaih...

ni lagi satu sudut...

topi koboi pun ada... ikut hati aku dah beli yang merah ni!

orang pompuan pi shopping mana boleh takbeli barang...
maka dapatla jugak sambaq file ni
rm1.50 (seringgit lima kupang)

okeh.. lani aku boleh balik susun kertaih order aku...

cabaikering...

6 comments:

Monkey D Luffy said...

murah giler...

p/s: baju tu tak laku sebab ada 'faktor penolak'... :)

MariaFaizal said...

I loveeeeeeeeee flea market!!!
Absolutely wonderful & I wished I was there.

LOL on shirt that priced at RM1 but x laku...Such an insult to ahemmmmm......you know who & which party.Still LOL, in fact I am wishing that the DPM's face should b 'there' :)

deennasour said...

woah. sekali je penah singgah penang. 2005.
memang sesak.

hotcocoa said...

alaaaa kak ck patut beli topi merah tu kat ceq ;)

anaiz said...

kak ck,
hari-hari ada ke market nih?
nak gi la jugak. pi beli topi merah. ekekeke..

p/s : kak ck anda telah ditagged. sila jawab no..

CAHAYA said...

Aha! I love the Garfield file. Pastu ada topi ala2 Jason Mraz gitu. :)