Wednesday, March 3, 2010

B.R.A.

(bra macam ni memang tak seksi tapi sedap pakai kot)


B.R.A

best friends are like a BRA. you hold them tight to your chest
ha... ni ayat paling baguih yang pompuan tu lempq kat kami
belanja makan
bagi kami lepak kat rumah dia
memang rumah banglo dia duduk (tapi jenih besawang punya)

aku tengok selonggok brg kat rumah dia.. tu dia.. dekat satu bilik la..
dia ada brg comei comei

aku pun jadi peghak.. pilih la tak habih habih
murah ja dia kira kat aku

dia habaq kat aku macam macam
aku pun bagitau kat dia..
aku nak meniaga ni sungguh sungguh
aku baru kena vss
aku sanggup guna duit ni kalau hang nak join dengan aku
dia dok cerita pasai kak dia sorang ni.. kak dia konon nama Z
kakak dia ni hebat. ada hotel 3 4 bijik
ada mersedis 3 bijik bg org kaya sewa
ada kapai
ada tanah
meniaga lintang pukang
macam macam
aku pun neik syok..

aku balik pulau mutiara dengan hidung kembang (macam ada mutiara kat dalam)
aku pun meniaga la.. laku alhamdulillah
dalam pada tu.. dia selalu telepon aku
kawan beik la kira
aku ingat lagi sekali tu dia mintak password email aku
dia kata blog aku tak cantek
dia nak tolong
seb beik aku ada akai lagi masa tu..huhu

sehari tu.. dia telepon aku
dia kata ada lori mau masuk
dia nak guna rm20,000.00 ya..
dia kata dia dah ada 16000. mau lagi sikit
kalau aku mau, dia suruh aku buat list

barang apa aku mau lepaih tu dia mintak aku tambah lagi duet..
aku pun bagitaula apa aku mau
aku masuk la rm1500... sikit hang kata???

dan aku pun tunggu la...

tunggu punya tunggu.. tunggu punya tunggu..tunggu punya tunggu..tunggu punya tunggu..

tunggu la hapdet aku seteruihnya... wassalam..


...cabaikering...

3 comments:

~0~ said...

baru ku tau itu BRa....hahahha

Sherry said...

ya bra cantik hehe.. ya x perlu la yg seksi asal comfort yg penting :D

sop said...

pedas sungguh blog ini...cam cabaikering.. huhuhu