Saturday, May 9, 2009

Selamat Hari Mak...

susahnya jadi mak...
semuanya nak kena korbankan...
susahnya jadi mak...
semuanya nak kena risaukan...
susahnya jadi mak...
kan senang kalau bapak yang jadi tukang beranak???
huhuhuhu
aku nak ucap selamat hari mak kepada semua mak mak yang baca entri nih
aku nak ucap selamat hari mak kat tok aku..mak aku..kakak aku..makcik aku..sepupu sepapat aku..kawan kawan aku..bukan kawan kawan aku..peminat peminat siti nurhaliza..heheh..hangpa ingat aku nak tulih peminat sapa lagi?takkan aku kot..wakaaka
dan yang paling penting..ucapan selamat hari mak
untuk....
AKU
cabaikering...

6 comments:

MariaFaizal said...

Happy Mom's Day to all the mothers (and of course to YOU & ME .... :)

Have a great day darling & later I'll b heading to Subang Parade for makan2.

Cheers to you & yours.

Monkey D Luffy said...

selamat hr ibu :)

Marzalina said...

Selamat Hari Ibu kak CK

deennasour said...

lah ibu jugak ke?
hehe.

selamat hari ibu.

eh eh, kite dah tukar blog.
kalau rajin add le link, if dah ada tukar le alamat nye.

CaBaiKeRinG said...

huhu... thanks semua yang sudi ucap kat aku...

PeZaL H.E.O said...

aku sayang ibu aku.......