Thursday, December 2, 2010

amboi tiba tiba hang tembuih mai pada mana ni?

(abang abang.. gambaq ni terpandang sekali dah ok.. nak tengok dua kali hangpa tanggung dosa sendiri.. toksah kata aku yang paksa hangpa tengok..)


aku baru perasan
bila orang tengok kedai fesbuk aku..
mesti masuk belog juaimurah aku..
bila masuk belog juaimurah aku..
mesti tertanya sapa la tuan punya kedai lawa ni.. mesti dia pun lawa habih koman macam ashwararai....

maka dia pun kelik la nak tengok profil aku..
bila dah kelik..
apa lagi..

jumpa la cabaikering!


ceh.. malu la plak..
macam jatuh saham bisnes aku
owner dia lagu tuh kah?
sembang pun lebeh kurang..

huhu


lani aku tak tau nak kena sembunyi ka dak belog ni
nak sambung ka dak..
yg aku pasti..
banyak dah yang aku lalu rempuh..


kalau boleh hari2 aku nak mengarut mencarut kat sini..
tp apakan daya..

aku takdak 8 tangan...

ada 8 ringgit saja...
wassalam

...cabaikering.. yg semakin tua.. uhuk uhuk

8 comments:

DrSam said...

amboi CK lama dah eh tak dengar habaq. tiba-tiba muncul Ashwaraiiiiii...glamer gitu. Bila nak turun KL lagi no...

Anonymous said...

saya pernah jumpa CK dengan en suami kat queensbay.. Sangat romentik. hehe

CaBaiKeRinG said...

dr sam.. bestnya hanpa ingat kat kami lagi.. hikhik..

kami lani rajin berfb saja.. with maria jugak :-)

insyaallah kami ke sana for new year... suruhlah kak masak bagi kami makan.. hik hik


anonymous... alamak... laki kami anak amitabh bachan tu kah? huhuhu
awat tak tegoq? manalatau leh tegoq ayaq sekali...

*SiRibenMerah said...

hehehehe..
sekali bg aishwrya rai gitu.. kak ck ada fesbuk awat x add cheq??

p cari iyra mutalib lekaih...
add tau!

فاطمة الزهراء said...

lawak la baca blog k.rose :D g kedai k.rose smlm nmpk k.rose dr blkg je..huhuhu..xb'ksmptn tgk tuan punya blog a.k.a tn kedai juaimurah..hubby je smpt b'tembung ngn k.rose time kc deposit...

cek suka laa tgk brg2 kt kedai tuuu..rambang mata aihh

CaBaiKeRinG said...

riben... alamak haih takut miss world.. teruih naik bas pi kejaq.. tp tak jumpa pon.. huhuhu
nnt hang add la akak.. rsd1003@gmail.com

patimah? betoi ka dak aku ngeja jawi... alamak kantoi la lagi dengan kastemer.. hahaha.. mcm mana la hangpa boleh hinggap mai sini.... keh keh keh

Anonymous said...

CK, bukan macam amitha bachan.. tapi macam jakie chan... hehehe Jangan mare.. nak tegoq tapi segan.. kacau daun plak nnt.. hehe

WaNieY said...

haha.. rasanya saya kenai kak CK.. kak pernh g kedai tempat saya keja wat banner Juaimurah.. =)